Priskoll logga

prisguiden för dig som köper datordelar

Priser senast kontrollerade lördag 23 februari 03:33

Det kostar inget att listas p Priskoll och vi kan anvnda alla prisfiler s hr av er om ni vill listas - philip@priskoll.nu

Formattering

Vanlig enkel HTML uppskattas. Priser inkl. MOMS är bäst. Vi avråder från att göra "Sidan 1", "Sidan 2", "Sidan 3", etc., där det bara finns ett fåtal produkter på varje sida eftersom ingen vill kolla 10 sidor.

Produktnamn

Använd produkt- och modellnamn som tillverkaren har satt.
Om det inte finns tillräckligt med information för att produkten skall kunna identifieras automatiskt så kommer den inte att synas i listning såvida det inte görs en manuell listning. Om inte tillverkare eller produkttyp finns med i en sektionsrubrik någonstans på butikens webbsida så kommer Priskoll.nu inte att kunna lista ut vad det är för produkt.

Förkortningar

Var snäll och använd standardförkortningar - MM, GB, rpm, DDR3, SDRAM, CPU, Hdd. Använd inte bara M och G.

Håll oss informerade

Om ni bygger om er webbutik, var då snäll och informeras oss, annars kan det ta lite tid för oss att upptäcka det. Om ni mot förmodan skulle upptäcka att priser för er butik inte längre syns i listningen, var då snäll och meddela oss.

Klagomål

Vi har haft få klagomål från våra besökare angående de butiker vi listar på Priskoll.nu, men när vi får klagomål så gör vi följande:

Dålig service - detta inkluderar saker såsom obesvarad e-post eller telefonsamtal, etc.
Om det inte verkar vara en engångsföreteelse så plockar vi bort butiken från listan, efter att först ha kontaktat butiken.

Vilseledande marknadsföring - listande ett lågt pris för en produkt som sedan aldrig kan levereras, eller att envetet försöka att inte sälja produkten när kunden vill köpa den, är ett bra exempel på vilseledande marknadsföring i våra ögon. Om det inte verkar vara en engångsföreteelse så plockar vi bort butiken från listan, efter att först ha kontaktat butiken.

Vi kan inte och vill inte lösa problem mellan köpare och säljare, men vi vill gärna höra om dom så att vi kan plocka bort butiker från listan.

Om Priskoll.nu inte fungerar till din belåtenhet så meddela oss på philip@priskoll.nu . Det är inte säkert att vi kan göra något åt det, men vi kommer garanterat att titta igenom det.

Annonsering

Banner-reklam, per dag, vecka, månad eller efter överenskommelse. Kontakta philip@priskoll.nu för prisuppgift.

Sponsor

För en månadskostnad så får sponsorer: utmärkt som sponsor, butiksnamn i fetstil, bättre länkning till webbplatsen och en klassificering av hur deras priser står sig i förhållande till de andra butikerna. Kontakta philip@priskoll.nu för detaljer.